Sociální sítě
Nahoru

Agat Jewellery otevřel v Praze nový luxusní butik

Do slavnostního hávu se první prosincový den oděly prostory v  domu číslo 5 v pražské Týnské uličce. Svůj exkluzivní butik tady otevřela Agat Jewellery – první značka v České republice, zabývající se výrobou luxusních jídelních servisů z pravého stříbra.

Všechny hosty slavnostního otevření nového butiku uvítali zástupci Agat Jewellery Sergej Gutenko (druhý zleva) s manželkou Larisou (první zleva), synem Viktorem a paní Oksanou Gorobcovou

Slavnostní premiéra, podtržená mimo jiné několika druhy originálního šampaňského Moët a pravým kaviárem, se odehrála v nádherném prostředí, mezi vitrínami ze skla a černého kovu, citlivě vyrobenými na míru a zaplněnými unikátními výrobky. Ke spatření tak jsou skvosty, které ozdobí každý stůl a každou jídelnu a svým provedením dodají punc elegance a luxusu. Ve všech produktech se snoubí starodávná hodnota ušlechtilého kovu s trvalou a neklesající uměleckou hodnotou. Všechny výrobky jsou vyráběny ručně a každý z nich je tak jedinečným unikátem. Kompletní výroba ojedinělých kousků byla všem přítomným představena na videozáznamu, její výsledky si pak bylo možné rovnou prohlédnout.

Otevření Agat Jewellery

Mezi hosty slavnostního otevření nechyběli například Jana Štefánková, majitelka agentury Bling-Bling, ředitel obchodu vydavatelství RF-Hobby Petr Doul a mnoho dalších.

Sergej Gutenko s manželkou Larisou a paní Oksanou Gorobcovou přivítali na slavnostním otevření butiku mimo jiné i majitelku agentury Bling-Bling Janu Štefánkovou.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.