Sociální sítě
Nahoru

Avantgardní kabelky v podání Luciela Taschen

Kreativní designérka stojící za tuzemském znovuzrození módních luxusních síťovek uvádí v těchto dnech na trh další ztvárnění svých kreativních představ. Pod českou značkou Luciela Taschen lze nově objevit opravdu originální kožené kabelky, které se od všech ostatních liší svým zcela specifickým vzhledem. Mají totiž tvar kruhu s useknutou horní částí, což tu ještě nebylo. A výsledný efekt? Ten je opravdu vzrušující. Na jednu stranu jsou tašky jakousi připomínkou dob dávno minulých, na stranu druhou pak jemně provokují a narušují svou přítomností nastavené konveční styly. Snad právě proto při jejich focení sáhla fotografka Vendula Fantová po toliko charakteristické postavě Mii Wallace z přebalu kultovního snímku Pulp Fiction, kde ji však ztvárnila Uma Thurman.

Každá z tašek je vyrobená brašnářským mistrem na zakázku – buď dle návrhů designérky nebo dle přání konkrétní klientky. Ty si navíc mohou kromě luxusních kůží různých dezénů a barev vybrat i mezi zlatou a stříbrnou kůže z Argentiny. Každá taška je pak navíc signována mosazným logem, ale na přání lze jej lze zhotovit i ze 14 či 18 karátového zlata či platiny. Kabelku lze nosit buď v ruce, ale větší pozornost rozhodně upoutá přeložená napůl, a nošená pod ramenem na způsob psaníčka – v tomto případě lze z jedné tašky vytvořit čtyři různé varianty.

Kabelky Luciela Taschen „leather“ jsou momentálně exkluzivně prodávány pouze v design shopu Leporelo v brněnském Domě Umění a to s cenami od 3200 Kč za základní variantu. Zákaznice pak potěší, že právě dnes byla spuštěna i plná verze zrekonstruovaných webových stránek Luciela Taschen. Zákaznice v Praze pak mohou navštívit zítřejší Designsupermarket v paláci Archa.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.