Sociální sítě
Nahoru

Hublot a Ferrari – nová spolupráce dvou luxusních značek

První hodinky Hublot s charakteristickým znakem koně byly představeny na konci listopadu. Jsou vyrobené v limitované edici 20 kusů a tématicky se věnují 20. výročí prvního Ferrari v Číně. Tento model je zároveň prvním z těch, které budou představeny příští rok na basilejském veletrhu Baselworld 2012.Toto nové exkluzivní partnerství neznamená uvedení pouze jednoho produktu – je začátkem mnoha společných událostí, limitovaných edic hodinek a spolupráce na postu oficiálního časoměřiče Ferrari Challenge, a dalších.

Hodinky nesou název Big Bang Chrono Tourbillon Ferrari. Mají velmi sofistikovaný mechanismus – přesně takový, jaký se perfektně hodí k takto významné události pro všechny zúčastněné. Jedná se o chronograf s jedním tlačítkem, jehož útroby zpřesňuje létající tourbillon, který nepochybně potěší oko každého ze svých majitelů. Pouzdro je vyrobené z karbonového vlákna, doplněné titanovými a kaučukovými detaily.Partnerství Hublot a Ferrari je splynutím skvělé hodinářské tradice a technologie budoucnosti, která je značce Hublot tolik blízká, stejně jako smysl pro detail. Safírové sklíčko hodinek má červený nádech – toto zabarvení sklíčka bylo dosaženo díky technicky velmi komplexnímu procesu, který dodává barvě výjimečnou stabilitu. Celkový design doplňuje krokodýlí pásek, prošívaný červenou nití.Luca Cordero di Montezemolo, Prezident Ferrari S.p.A., okomentoval začínající partnerství takto: „Exkluzivita, technologie, vášeň, styl: Hublot a Ferrari sdílí mnoho hodnot, které jsou pro ně naprosto základní. Partnerství mezi dvěma takto vysoce prestižními značkami je velmi důležitým mezníkem pro každou z nich.“

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.