Sociální sítě
Nahoru

Lexus CT 200h uspěl v prestižní anketě v Rusku

Lexus CT 200h zvítězil ve třídě kompaktních prémiových vozů soutěže „Za Rulem Grand Prix“ pořádané ruským motoristickým magazínem Za Rulem. Model CT 200h předčil své konkurenty ve všech kategoriích – v jízdní dynamice, reprezentativnosti, designu, praktičnosti i pohodlí.

Magazín Za Rulem (v českém překladu Za volantem), vydávaný již od roku 1928, je jedním z největších a nejuznávanějších motoristických časopisů v Rusku. Za Rulem Grand Prix se uděluje každoročně již od roku 1994. Porotu tvoří čtenáři, kteří hlasují po dobu jednoho měsíce pro nejlepší vůz v dané třídě. V letošním roce se průzkumu zúčastnilo přes 40 000 čtenářů.  V letošním roce tento přední ruský list poprvé udělil cenu vozu Lexus s pohonem Lexus Hybrid Drive.

Model CT 200h od své premiéry již posbíral řadu ocenění v mnoha zemích. V lednu 2011 byl CT 200h v Belgii vyhlášen Ekologickým vozem roku 2011. V listopadu 2011 byl pak CT 200h v Austrálii vybrán za nejlepší prémiový vůz kompaktní třídy v soutěži „Australia’s Best Cars Awards“.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.