Sociální sítě
Nahoru

Společenská sezóna s královnou luxusu Andreou Verešovou

Čas společenských akcí, párty a koktejlů je tu a s ní vyvstává otázka – co na sebe? Módní návrhářka Jiřina Tauchmanová je stálicí na pomyslném pódiu návrhářské tvorby a stejně jako každý rok přichází s inspirativní kolekcí šatů pro nejrůznější společenské příležitosti.Zima a s ní spojená společenská sezóna klade větší nároky na šatník než léto se svými minimalistickými požadavky. Je to však dobrý důvod k důkladné inventuře obsahu skříní a ideální příležitost pořídit si něco nového. Právě společenské události dávají možnost uplatnit fantazii a změnit oblíbený styl nějakou úplně novou stylizací. Něžný nebo rafinovaný, klasický nebo extravagantní, takový může být model pro nadcházející společenskou sezónu. Kolekce je již tradičně nepřehlédnutelná a inspirativní.

Materiálům pro letošní společenskou sezónu vévodí satén, krajka a tyl v nejrozmanitějších kombinacích. Zaujmou v kontrastní barevnosti u variací světlého živůtku a tmavé sukně nebo v kombinaci černé krajky s krémovým podkladem. Spojení těchto materiálů má svůj půvab i u jednobarevných modelů, které jsou v kolekci zastoupeny fialovou, červenou, tyrkysovou a variacemi modré. V žádné společenské kolekci stejně jako v dámském šatníku nemůže chybět černá, která je v kolekci Jiřiny Tauchmanové bohatě zastoupena.

Modely vynikají precizním vypracováním a jsou zhotoveny z kvalitních materiálů. To však nestačí k tomu, aby žena byla dobře oblečena. Neméně důležité je zvolit střih, doplňky a celkový styl tak, aby každá zákaznice odcházela spokojena. Modely Jiřiny Tauchmanové sluší nejen modelkám, jejichž prostřednictvím se dostávají do světa; jsou určeny všem ženám, které si potrpí na eleganci a styl.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.