Sociální sítě
Nahoru

Emirates přidává Vietnam do své globální sítě

Letecká společnost Emirates pokračuje ve své expanzi v jihovýchodní Asii přidáním Ho Či Minova města ve Vietnamu do své globální sítě od 4. června. Na lince bude Emirates používat stroj Airbus A330-200 v konfiguraci se dvěma třídami. Počínaje 28. říjnem bude tato linka provozována letounem Boeing 777-300 ER v konfiguraci se dvěma třídami.

Socialistická republika Vietnam je jednou z nejrychleji rostoucích ekonomik v Asii a Ho Či Minovo město, kde žije přes sedm milionů lidí, je považováno za hlavní město obchodu. Toto město se stane 124. destinací společnosti Emirates.

Linka EK 390 nabídne každodenní přímý spoj s 27 sedadly v business třídě a 251 sedadly v ekonomické třídě.  Bude odlétat z mezinárodního letiště v Dubaji v 9:25, na mezinárodním letišti Tan Son Nhat přistane v 19:20. Zpáteční spoj EK 391 odletí v 20:50 a přistane v Dubaji v 0:45 dalšího dne.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.