Sociální sítě
Nahoru

BMW vybaví svými vozy závod SP biatlonistů v Novém Městě na Moravě

Petr Minařík, marketingový manažer společnosti BMW Group Česká republika, předal  prezidentovi Českého svazu biatlonu Václavu Fiřtíkovi deset vozů značky BMW. Tyto vozy budou organizátorům e-on IBU World Cup Biathlonu 2012 v Novém Městě na Moravě sloužit k přepravě sportovců a organizátorů v rámci této sportovní akce.

BMW Group ČR poskytlo na dobu e-on IBU World Cup Biathlonu 2012 vozy BMW X1, X3, X5 a X6 , BMW řady 5 Gran Turismo a BMW řady 5 Touring. Ty jsou vybaveny inteligentním systémem pohonu čtyř kol xDrive, díky tomu jsou ideální do zimního počasí. Poskytnuté vozy BMW jsou vybaveny  střešními boxy, držáky na lyže a v interiéru mají průchozí nakládací systém. Tyto prvky usnadní přepravu sportovců s jejich vybavením.

e-on IBU World Cup Biatlon 2012, který startuje ve středu 11. ledna,  není jedinou sportovní událostí, jíž je BMW Group  v ČR partnerem. Patří sem i vánoční Carlsbad Ski Sprint  (26.12.2011). V únoru letošního roku se stane  partnerem FIS Cross-Country World Cup opět v Novém Městě na Moravě (11-12.2.) České zastoupení BMW je také dlouhodobým partnerem úspěšného běžce na lyžích  Lukáše Bauera. Ten od podzimu 2010 využívá pro reprezentační účely vozy BMW . Bauer se na závody a tréninky dosud přepravoval ve vozech  BMW X3 a BMW řady 5 Gran Turismo.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.