Sociální sítě
Nahoru

Roberto Cavalli a Franck Muller připravují hodinky

Když se slavný návrhář Roberto Cavalli rozhodl započít výrobu svých vlastních exklusivních módních hodinek, okamžitě oslovil slavného hodinářského mistra Francka Mullera. Ten proslul především ve světě velkých komplikací, a to hlavně různými ztvárněními tourbillonů, repetic a ikonických věčných kalendářů – ve světě hodinek má tedy jednoznačně ohromné a zvučné jméno. Toho si byl právě Roberto Cavalli vědom a při prvních soukromých návrzích se rozhodl jméno ikony hodinářského světa na číselníku přiznat. Hodinky tak ponesou jméno obou legend oboru – Roberto Cavalli by Franck Muller.Nové hodinky, na jejichž designu se právě ve „Watchlandu“ pracuje, budou k dostání jak v síti prodejců hodinek, tak v exklusivních buticích italské módní ikony. Jejich cena by dle našich informací měla začínat na pouhých 1 250 euro a zastaví se na hranici 3000 eur. V případě speciálních edice a exklusivnějších kousků se však může vyšplhat až na 6000 euro. A první dodávky? Těšit se můžeme na letošní podzim, kdy budou slavnostně představeny, a to zřejmě na veletrhu vysoké hodinařiny v Monaku.

V Praze lze hodinky Franck Muller obdivovat ve výloze klenotnictví Beny na Václavském náměstí, a to po boku další spřátelené značky, kterou je Pierre Kunz.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.