Sociální sítě
Nahoru

Alienware X51 – herní mašina v kapesním balení

Počítače a příslušenství značky Alienware od Dellu patří již patnáct let mezi ikony všech pravověrných hráčů PC her. Nejnovější desktop s ikonou mimozemšťana ve znaku má vše, na co jsou fanoušci Alienware zvyklí: agresivní design ve stylu sci-fi, ostře řezané hrany, měnitelnou barvu podsvícení, vnitřní uspořádání navržené pro snadný upgrade a výkon, který si bez problémů poradí se současnými počítačovými hrami ve vysokém rozlišení. Alienware X51 je přesto jiný, stačí jej opravdu porovnat se svým předchůdcem, – všechny výše zmíněné „fíčury“ totiž dokázali designéři od Dellu zabalit do šasi o velikosti klasické herní konzole. Nový Alien je tak vhodný pro časté přenášení například na LAN herní party nebo pro hráče, kteří nemají v pokoji dostatek místa pro skříň klasického počítače. Desktop lze jednoduše používat ve svislé i vodorovné poloze.O jeho svižný chod se postarají procesory Intel Core druhé generace – v nejvyšší konfiguraci až ultimátníCore i7, grafické karty NVIDIA GeForce s 1 GB grafické paměti a až 8 GB operační paměti. Aby byl herní prožitek co nejvěrnější, nabízí Alienware X51 také křišťálově čistý osmi kanálový prostorový zvuk. A cena? Pouhých 20 000 Kč.

Více z rubriky Počítače

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.