Sociální sítě
Nahoru

Vertu Constellation Quest je nově i pro Ferrari

Vertu uvedlo na trh Constellation Quest Ferrari – mobilní telefon, který v sobě spojuje inovátorský design, moderní technologie, luxusní služby a jedinečné zážitky. Navíc, pro majitele tohoto handsetu budou k dispozici specializované služby, spojené přímo s Ferrari. Inspirací pro design nového telefonu byl automobil Ferrari 458 Italia, a právě proto se stal výrazným rysem nového modelu ikonický znak koně, Cavallino Rampante, vyrobený z leštěné nerezové oceli a zasazený do titanového krytu baterie. Logo Ferrari je pak vyražené do kůže na přední části telefonu.

Každý handset Constellation Quest Ferrari, pečlivě vyrobený z těch nejluxusnějších materiálů, jako je leštěný krystal safíru, teletina Ferrari a leštěná černá keramika, zkonstruoval jediný řemeslník, který se po dokončení prací pod své dílo podepsal. Nové analogové hodiny na displeji Constellation Quest Ferrari byly inspirovány charakteristickým otáčkoměrem vozu Ferrari 458 Italia. Poskytují svému uživateli nejenom atraktivní design, ale také ukazují čas jeho domovské země. Navíc upozorňují na aktivní schůzky naplánované na konkrétní den, jež se automaticky aktualizují z kalendáře telefonu. Novou sadu vyzváněcích tónů společnost získala z živých nahrávek Ferrari 458 Italia na testovacím okruhu a dala k dispozici exkluzivně pro tento handset.S uvedením nového Constellation Quest Ferrari byla představena nová škála služeb. Tento telefon se pro svého majitele stává klíčem ke světu Ferrari. Stisknutím speciálního tlačítka Cavallino, které je umístěno na přední straně handsetu, lze získat přístup k jedinečnému obsahu a zážitkům Ferrari, jež si v současné době může vychutnat pouze několik privilegovaných osob. Zákazníci si mohou vychutnat přístup do zákulisí světa Ferrari, které je plné historických i současných článků či obrázků. Veškeré tyto materiály byly převzaty z tzv. The Official Ferrari Opus, což je uznávaná publikace, vydaná v limitované edici, představující exkluzivní výběr z historických archivů Ferrari. Majitelé telefonu Constellation Quest Ferrari mohou také využít přístupu k exkluzivním zážitkům Ferrari a zúčastnit se tak jedinečných událostí po celém světě. Přehled těchto akcí bude pravidelně aktualizován na základě celoročního rozvrhu Ferrari.

Již z předchozích telefonů známá služba, Vertu City Brief, nyní navíc přináší seznam nejbližších prodejců Ferrari i autorizovaných autoservisů a servisních center. Zajišťuje tak celosvětový přístup k Ferrari bez ohledu na to, kde se zákazník právě nachází. Cena telefonu, který je pozvánkou do světa luxusu, je pak „pouhých“ 259 000 Kč. Rezervace lze učinit na telefonním čísle 222 316 072 nebo přímo navštívit butik Vertu v pražské Pařížské ulici 4.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.