Sociální sítě
Nahoru

Oslavte sv. Valentýna v Amici Miei

Pokud jste se ještě neměli čas po vánočních svátcích pořádně rozkoukat, pak připomínáme, že je nejvyšší čas začít přemýšlet nad zajištěním vhodných prostor pro oslavy sv. Valentýna. Exklusivnímu portálu iLuxus se podařilo zjistit, že v jedné z nejlepších luxusních restaurací v srdci pražského Josefova je stále ještě několik volných míst! Slavný italský svatostánek chutí Amici Miei, ve Vězeňské ulici, si pro náročné gurmány připravil dokonce i speciální humrové menu doprovázené afrodiziakem úspěšných, totiž ústřicemi.Mlsné jazýčky tak budou moci ochutnat nejenom pošírovaného humra na smetanovém másle Soresina s piniovými oříšky a s balzamikovou redukcí, ale také tatarák z vařeného humra s černými sicilskými ovlivami. Tyto vskutku královské předkrmy může následovat první chod v podobě vanilkových linguine s humrem a proseccem či domácích plněných raviol s humrem a šafránovou omáčkou. Skvosty moderní italské kuchyně zpestřené špetkou experimentálních idejí šéfkuchaře Michala Jeřichy lze završit oblíbeným humrem pečeným na bílém víně s artyčoky, cherry rajčátky a “bocconcini” mozzarelly z buvolího mléka. Vskutku opravdu okázalé menu hodné těch, jejichž duše splynuly…K romantickému prožití oslav svátku zamilovaných stačí zavolat na linku 224 816 688 a stůl s panensky bílým ubrusem bude váš. A pokud máte opravdu vytříbený vkus, věřte, že budete na správné adrese.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.