Sociální sítě
Nahoru

Oslavte sv. Valentýna v Amici Miei

Pokud jste se ještě neměli čas po vánočních svátcích pořádně rozkoukat, pak připomínáme, že je nejvyšší čas začít přemýšlet nad zajištěním vhodných prostor pro oslavy sv. Valentýna. Exklusivnímu portálu iLuxus se podařilo zjistit, že v jedné z nejlepších luxusních restaurací v srdci pražského Josefova je stále ještě několik volných míst! Slavný italský svatostánek chutí Amici Miei, ve Vězeňské ulici, si pro náročné gurmány připravil dokonce i speciální humrové menu doprovázené afrodiziakem úspěšných, totiž ústřicemi.Mlsné jazýčky tak budou moci ochutnat nejenom pošírovaného humra na smetanovém másle Soresina s piniovými oříšky a s balzamikovou redukcí, ale také tatarák z vařeného humra s černými sicilskými ovlivami. Tyto vskutku královské předkrmy může následovat první chod v podobě vanilkových linguine s humrem a proseccem či domácích plněných raviol s humrem a šafránovou omáčkou. Skvosty moderní italské kuchyně zpestřené špetkou experimentálních idejí šéfkuchaře Michala Jeřichy lze završit oblíbeným humrem pečeným na bílém víně s artyčoky, cherry rajčátky a “bocconcini” mozzarelly z buvolího mléka. Vskutku opravdu okázalé menu hodné těch, jejichž duše splynuly…K romantickému prožití oslav svátku zamilovaných stačí zavolat na linku 224 816 688 a stůl s panensky bílým ubrusem bude váš. A pokud máte opravdu vytříbený vkus, věřte, že budete na správné adrese.

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.