Sociální sítě
Nahoru

Praha se dočká butiku Omega

Po vzoru velkých měst se i naše hlavní metropole dočká mono-brand butiku slavné švýcarské značky Omega. Ten by se dle našich informací měl otevřít během několika nejbližších měsíců, přičemž o přesném termínu budeme samozřejmě informovat. Exklusivní prostory budou zkrášlovat Staroměstské náměstí, tedy místo, kde Prahu protíná pražský poledník, a to v bezprostřední blízkosti dalších ikon oboru, jako je Girard-Perregaux či Cartier – polepy výloh jsou každopádně již viditelné.Čeští příznivci značky se tak mohou těšit na větší kolekci hodinek vystavenou na jediném místě! To znamená nejenom širší výběr mezi jednotlivými variantami klasických modelových řad, ale také snazší přístup ke speciálním a limitovaným edicím. Nový butik se stane místem, kde se budou objevovat takové lahůdky, jakými byl například obtížně sehnatelný platinový Hour Vision Co-Axial Skeleton Platinum z 88 kusové edice nebo jakým budou plánované hodinky Omega dedikované 50 letům filmů Jamese Bonda!Vyobrazený model Hour Vision Co-Axial Skeleton Platinum s cenovkou 945 000 Kč zaujme koaxiálním krokovým ústrojím z křemíku a rychlou korekcí nezávislé hodinové ručky, což je velmi přínosné v případě častého cestování. Číslo exempláře, stejně tak jako logo společnosti a číslo kalibru je pak vyryto na zlatém rotoru těchto automatických hodinek s dvojicí pérovníků.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.