Sociální sítě
Nahoru

Barwa Addax má nového svěřence: Josefa Krále

Milovník rychlých motorů a hodinek Certina, Josef Král, podepsal pro letošní ročník GP2 smlouvu se španělským týmem Barwa Addax. Loňský šampión celé série tak zkompletoval svou závodní dvojici, druhým jezdcem bude Venezuelan Johny Cecotta.

Josef Král, ambasador hodinářství Koscom, měl šanci se špičkovým týmem GP2 testovat už vloni při testech v Barceloně a pravděpodobně i tam jeho vedení definitivně přesvědčil o svých kvalitách. Velmi rychle se totiž adaptoval na nové prostředí a se členy týmu si začal okamžitě rozumět. „Josef Král je ideálním partnerem pro Johnyho Cecottu,“ řek šéf týmu Barwa Addax Alejandro Agag. „Navzdory tomu že jsou oba velmi mladí, mají důležité zkušenosti z GP2. Josef odjezdil půldruhé sezony. Takové zkušenosti jsou absolutně nezbytné, máte-li ambice na to bojovat o titul,“ dodal první muž týmu.

 Jsem velmi šťastný, že jsem dostal příležitost závodit za jeden z nejúspěšnějších týmů formule GP2,“ svěřil se se svými pocity Josef Král. „Motivuje mě to, abych makal ještě víc a na konci sezony skončil na vrcholu. Jsem potěšen, že tým Barwa Addax věří v mé schopnosti. Na letošní sezonu se nesmírně těším a chci poděkovat všem lidem, kteří vznik tohoto angažmá umožnili.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.