Akce | 13.2.2012 | Marek Zelený

Klub SaSaZu oslaví třetí narozeniny

Jeden z nejžádanějších klubů v Praze, holešovické SaSaZu, oslaví už třetí rok své zářivé  existence. 30. březen tak promění v bouřlivou oslavu plnou života a zábavy, během které, prostřednictvím video zdravic, přivítají návštěvníky všechny hvězdy, které v SaSaZu doposud vystoupily a tím spoluutvářely jeho historii. První tisíc návštěvníků u vstupu navíc dostane masku s tváří některé z těchto hvězd, již bude moci nosit po celý večer.Hlavní hvězdou narozeninové party bude legendární britské duo The Shapeshifters, podepsané mimo jiné pod tanečním megahitem Lola’s Theme, který dobyl vrchol britské singlové hitparády. Speciální narozeninový set speciálně pro SaSaZu namíchá hypertalentovaný mladičký švédský DJ Mikael Weermets, který tento proslulý klub přivedl do varu během silvestrovské party Ride On Time. Za dýdžejský pult se coby gratulanti postaví i residenti Black Jesus Crossover a DJ Neo s vokalistou Pavlem Caldou. V průběhu dlouhé noci proběhne i speciální laser show od mistrů Evropy z vyhlášeného slovenského klubu Ministry of Fun.

Narozeninovým dárkem od klubu pro návštěvníky budou i exkluzivní ceny na baru a láhev Moet & Chandon bude možné pořídit za pouhých 1 800 Kč. Zajímavá je možnost pořízení VIP „all inclusive“ vstupenek v síti Ticketpro za 1200 Kč.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz