Sociální sítě
Nahoru

Hublot představil ultra tenké hodinky

Zní to téměř neuvěřitelně, ale značka, která ve velkém těžila z trendu maskulinních hodinek uvádí na trh ryze společenský kousek. Ten je navíc ultra tenký! Hublot Classic Fusion Extra-Thin Skeleton se evidentně snaží konkurovat nově uvedeným výročním kouskům Royal Oak Openworked Extra-Thin od manufaktury Audemars Piguet a několika modelům Altiplano značky Piaget.

Strojek vyvinutý v ženevských dílnách nese označení HUB1300 a na výšku měří pouhých 2,9 mm. Do neuvěřitelně malého prostoru, který je zaplněn 123 součástkami, se podařilo vměstnat pérovník nabízející devadesátihodinovou rezervu nátahu. 3Hz strojek pracující s přesností chronometru je uložen ve 45mm pouzdře z titanu (1000 kusů) či 18kt „king gold“ zlata (500 kusů), jenž na zápěstí uchycují kožené řemínky z aligátora.

Na trhu budou dostupné zřejmě až během několika týdnů, ale v pražském butiku Hublot na královské adrese Pařížská 1 je lze objednávat již nyní.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.