Sociální sítě
Nahoru

Nový butik Frederique Constant v Číně

V návaznosti na obrovský úspěch v Hong Kongu v minulém roce otevřel slavnostně Frederique Constant nový mono-brand butik v čínském městě Taiyuan.Butik je oázou luxusu, ve které jsou na více než 420 m2 vystaveny nejnovější kolekce této švýcarské značky. Širokým rozpětím designových kolekcí – od tradiční klasiky až po nejmodernější kousky –vychází butik vstříc potřebám náročných zákazníků. Hodinky jsou zde vystaveny v exkluzivních nových vitrínách a luxusní atmosféra zdůrazňuje hodnotu značky. „Z otevření našeho nejnovějšího butiku v Číně jsme nadšeni,“ komentoval tuto událost Peter Stas, CEO Frederique Constant. „S nabídkou rozšířené kolekce, diskrétním VIP prostorem a osobním poradenstvím je tento butik ideální destinací pro naše čínské zákazníky.“

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.