Sociální sítě
Nahoru

Ještě svůdnější La Perla…

Kolekce jaro/léto 2012 se vrací do 60. let minulého století, období plného květin a nenásilné revoluce a doby, kdy dívky snily oslnit jako Holly Golighyly ve filmu Snídaně u Tiffanyho. Móda šedesátých let byla euforická, převratná a poukázala na to, že elegance jde ruku v ruce s nenuceností. Jemné tkaniny a vějířovité výšivky na lehounké krajce jsou oživeny pestrými pastelovými barvami, jako je sytě žlutá, nebesky modrá, fuchsiová a zlatá v kombinaci s chrpovou modří. Kombinaci bontónu a svěžesti podtrhují vzory růží a sedmikrásek vyšívané na tylu, žíhané lykře či hedvábném saténu. Použitím proslulé techniky vyšívání Soutache je pak vytvořena řada povznášející ženskost. Květinové prvky jsou strategicky rozmístěny a na produktech vytváří překvapivé detaily. Nápadité zakončení některých exkluzivních kousků romantickou řadou knoflíčků, kdy rozepnutí odhaluje střapce šifónu na spodní straně, podtrhují svůdný styl žen šedesátých let .

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.