Sociální sítě
Nahoru

iLuxus zve na posezení s hodináři

V úterý 28.2. se ve VIP „James Bond“ salónku nově otevřeného klubu Solidní Jistota uskuteční setkání českých nezávislých hodinářů. Známé tváře, kterými je pražský Martin Brož a mohelnický Luděk Seryn, jenž si získaly největší pozornost veřejnosti v průběhu výstavy Umění řemesla hodinářského probíhající v rámci oslav 600 let pražského orloje, podpoří i hodinář a nožíř Ondřej Berkus. Svou účast přislíbili i zástupci W&F Ateliéru a Ondřej Šíma pečlivě připravující kožené řemínky pro hodinářské entusiasty. Další obdivovatele a sběratele hodinek navíc podpoří, v hlavní části restaurace, živé vystoupení blues bandu v jehož čele stojí sám Stan The Man.

Exklusivní internetový portál iLuxus se tímto snaží podpořit nejenom českou hodinařinu, ale hlavně zájem veřejnosti o mechanické strojky a ručně vyráběné umělecké předměty, jakým jsou hrací strojky, kapesní či náramkové hodinky a další druhy časoměřičů a automatonů. Pokud stojíte o pozvání na tuto privátní akci, je možné napsat na jan.lidmansky@rf-hobby.cz a domluvit se na možnostech.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.