Sociální sítě
Nahoru

Úspěšný Lüm-Tec v centru Prahy

Historické centrum Prahy nepřeje pouze klasickým hodinářským značkám, ale i militantnímu stylu. Krásným příkladem jsou hojně prodávané hodinky Officine Panerai, Bell & Ross nebo právě Lüm-Tec – značka nabízena v malém hodinářství Martina Brože v pasáži Alfa, respektive U Stýblů. V jeho kolekci je prozatím pouze desítka exemplářů, ta bude však během několika dní doplněna o další exponáty. Na zakázku tak lze poptat i model M50 ze speciální limitované edice 999 kusů.

Hodinky M50 se mohou pochlubit tak zvaným „vintage“ stylem doplněným o moderní detaily. Hnědý prošívaný kožený řemínek tak ladí se zbarvením historických vojenských brašen a doplňků, zatímco moderní čerň pouzdra koresponduje s trendy mezi výrobci zbraní a s požadavky armády. 44mm pouzdro kvůli tomu využívá PVD technologie, stejně jako černý ocelový tah dodávaný společně s nylonovým „NATO strapem“ v balení.Skrze transparentní safírové dýnko lze pozorovat uložený 4Hz automatický strojek Miyota 9015, který se stará o pohyb trojice základních dýkovitých ruček a data. Jednotlivé indexy a zmíněné ručky jsou pak samozřejmě ošetřeny MDV technologií, tedy osmi nánosy svítícího materiálu SuperLumi-Nova v oranžovém zbarvení.

 Cena hodinek byla stanovena na 15 000 Kč a jediným prodejním místem v České republice je právě obchod v těsné blízkosti Václavského náměstí (tel.: 224 234 951).

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.