Sociální sítě
Nahoru

Nové B&W M1 nejen do moderního interiéru

Anglická špička ve světě moderních domácích kin a nejlepší možné reprodukce zvuku uvádí na trh upgrade svých dvoupásmových monitorů M1. S označením Bowers & Wilkins M1 New tak přichází vylepšená verze velmi oblíbeného řešení, které perfektně zní a dokáže splynout  s různými druhy interiérů, a to jak velmi moderních, tak jemně rustikálních. Základní rysy elegantního designu M1 New zůstávají stejné jako u předchozí verze, nicméně k dokonalosti bylo dotaženo ještě více detailů.Hlavní ozvučnice je tvořena masivním hliníkovým odlitkem, do kterého je následně vsazena čelní stěna z antirezonančního plastu, krytá kovovou perforovanou mřížkou. Velmi praktickou nohu kloubu, ve které zároveň vede signál,  lze nyní díky vačkovému zámku jednoduše vyjmout z oválného stolního podstavce a zasunout ji do dodávaného nástěnného držáku nebo zvlášť prodávaného podlahového stojanu, přičemž samozřejmostí je možnost horizontální montáže pokud se rozhodnete o jejich využití jakožto centru. Inovovaný středobasový reproduktor s membránou ze skelných vláken a výškový reproduktor s aluminiovou membránou poskytují reprosoustavě větší zvuk, než by se dalo vzhledem k jejím rozměrům vůbec čekat.

Ve vyobrazených instalacích domácího kina je pětice reprosoustav M1 New (s cenou 29 500 Kč) doplněna na nejnižších basech subwooferem ASW608 (11 800 Kč). Dohromady se tak při kompaktních rozměrech dokáže postarat o velký zvukový zážitek.

V Praze lze v případě konzultace zvukových úprav interiéru a pořízení celých soustav oslovit žižkovské Audio Ego, v Brně pak high end studio Jasyko.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.