Sociální sítě
Nahoru

Dámské aktovky Markiaro Eleganza

Luxusní aktovky Markiaro Eleganza patří k vyhlášeným aktovkám, jejichž renomé je známé po celém světě. Značka jim totiž propůjčuje mimořádnou kvalitu, půvab a na první pohled patrnou sílu i dominanci. Jednoduše řečeno se jedná o aktovky určené sebevědomým ženám ve vedoucím postavení i ženám vlivných mužů. Ostré silné linie doplněné o luxusní oranžové provedení podtrhují výjimečný dojem, jenž nenechá nikoho na pochybách o jeho nositelce.

Aktovky Markiaro jsou vyrobené tradičním rukodělným způsobem z kůže nejvyšší kvality. Precizní zpracování, přírodní materiály nejvyšší kvality a ocenění prestižními certifikáty činí z těchto aktovek skutečné mistrovské dílo.

Kolekce Markiaro je synonymem nejvyšší prestiže. Delta Italy, která je výrobcem značky Markiaro, je spjata se jmény jako je italský prezident Giorgio Napolitano, Arnold Schwarzenegger, Kofi Annan, Bill Clinton, španělský král Juan Carlos, anglická královna Alžběta II., thajský král Pchúmipchón Adundét (Ráma IX) a mnoho dalších významných světových osobností.

Luxusní aktovky Markiaro jsou k zakoupení exklusivně v předním českém butiku Arde Style Shop.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.