Sociální sítě
Nahoru

Svěží elegance pro jaro Pal Zileri

Nová kolekce Pal Zileri jaro / léto 2012 JE inspirována filmem z Roku 1960 V. plném slunci s Alainem Delonem Marii v hlavních rolích Laforet. Siluety oděvů navazují Na módní zimní kolekce Pal Zileri je návratem krátkých sportovně elegantních Bund, štíhlých Klop, mene objemných ramen zúžených kalhot. Krome elegantních obleků, košil, triček kalhot obsahuje kolekce převzetí bundy, kabáty, lehké trenčkoty, kožené bundy džíny.

Vintage vzhled Cele kolekce JE doplněn světlými barvami, sepraným vzhledem latek sportovním nádechem oděvů v kombinaci sobě lnem semišem. Kolekce JE postavená n. svěžích barevných kombinacích, jsou edited by Středně šedá barva s fuchsiovou, Světlé Šedá s levandulovou, modré odstíny jsem spojení sobě slunečnicově žlutou Nebo džínově modrá s bílou. Obleky jsou z jemné vlny Exkluzivní, směsi vlny lnu, hedvábí, mohéru Nebo popelínu. Siluety oděvů navazují Na módní zimní kolekce Pal Zileri je návratem krátkých sportovně elegantních Bund, štíhlých Klop, mene objemných ramen zúžených kalhot. Krome elegantních obleků, košil, triček kalhot obsahuje kolekce převzetí bundy, kabáty, lehké trenčkoty, kožené bundy džíny.

Proslulá italská módní značka Pal Zileri se prezentuje ve dvou řadách – klasická elegantní řada PAL ZILERI a sportovnější a také cenově přístupnější Pal Zileri – LAB. Obchod s luxusní módou a doplňky pro pány Pal Zileri se nachází na Staroměstském náměstí v Praze.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.