Sociální sítě
Nahoru

Invicta zve na hokejové hry

Ať už nakupujete své extravagantně vyhlížející hodinky Invicta v klenotnictví Altman, Koscom nebo ve World of Watch v brněnské Vaňkovce, čeká na vás při dalším nákupu dárek. Pokud se totiž rozhodnete k pořízení nového přírůstku s logem okřídleného kříže do 7. dubna, čeká na vás pozornost, kterou je lístek na České hokejové hry. Ty se budou letos konat právě v dubnu, a to v Brně, přičemž jedním z partnerů nebude nikdo jiný, nežli Invicta.

Lístek na jeden hokejový den, tzn. na dva zápasy, získají i ti, kteří si pořídí hodinky z oficiálního e-shopu značky, která mimo jiné překvapila i speciální stokusovou edicí hodinek pro Český hokejový svaz. Ta vychází z řady Subaqua NOMA postavené na mechanickém kalibru ETA Valjoux 7750 s automatickým nátahem, který kromě času a kalendáře nabízí na osminu sekundy přesný chronograf. Z této edice bude dokonce deset kusů ve volném prodeji.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.