Sociální sítě
Nahoru

Nové Porsche 911 láká nejlepší úpravce

Nová generace legendy sportovních vozů, Porsche 911, přilákala celou řadu vynikajících úpravců. Hlavně v Německu se tuningu tohoto vozu věnuje celá řada kvalitních firem. My se teď podíváme na práci několika z nich. Vítejte ve světě společností Techart, Lumma Design a Speedart!

TECHART

Známý úpravce připravil elegantní variantu s kompletně novým exteriérem, který je na první pohled sportovní. Dojem z auta podtrhuje dvoudílný přední spoiler. Specialitou Techartu jsou zadní difuzory a „zástěrky“ na zadním křídle.

LUMMA DESIGN

Profesionálové od LUMMA Design připravili speciál pod prodejním označením CLR 9 S. Vytvořili tak povedenou alternativu pro sportovní řidiče, kteří chtějí mít doma v garáži exkluzivní sporťák.

SPEEDART

Také SpeedART chce svoji kreaci odlišit od běžných Porsche 911, takže jí dal název SP91-R  Také tento úpravce nasadil vlastní zadní spoiler, v tomto případě se jedná o typ CS.  Pneumatiky jsou na 21palcových kolech a luxusních doplňků se dočkal také interiér.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.