Sociální sítě
Nahoru

Inspirativní dotek Thajska v komplexu Volcano

Sabai – thai massage centers – otevřel zcela nový koncept Natures Spa v luxusním centru Volcano Complex. Na jednom místě tak došlo ke spojení dlouholetých zkušeností v oblasti thajských masáží a procedur se špičkovým designem a zázemím, které právě vyhlášený rezort Volcano Complex nabízí.Volcano Complex se stane díky novému konceptu Natures Spa ještě výjimečnějším a jedinečným místem pro oddech a relaxaci. Oblíbené procedury Sabai i nové speciální balíčky sestavené pouze pro Volcano Complex od vyškolených thajských terapeutek mohou v nové lokalitě využít nejenom stálí klienti centra thajských masáží Sabai, ale také široká veřejnost, hosté čtyřhvězdičkového resortu Volcano Spa Hotel a navíc prominentní členové nejmodernějšího pražského fitness klubu Volcano Health Club.

Pro návštěvníky Sabai-Volcano (K Sopce 30, Praha 5) je samozřejmě připravena také spousta dalších možností v podobě gastronomických a ubytovacích služeb, desítek doplňkových služeb a také parkování zdarma.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.