Sociální sítě
Nahoru

Designové „brnění“ Hennessy

Zástupci značky Hennessy dobře ví, že příznivci tohoto exkluzivního zlatavého moku uznávají nejen osvědčenou klasiku, ale rádi se nechávají unášet také aktuálními módními trendy. Pro každého z nás je běžné pořizovat si atraktivní pouzdra na iPody, notebooky či mobilní telefony. Proč si tedy nepořídit také nápaditý obal na koňak Hennessy Very Special Flask? Pouzdro, které je designové a praktické zároveň, se stane nepostradatelnou součástí výbavy každého dobrodruha čelícího náročným výzvám života v městské „džungli“.

Pouzdro Hennessy Very Special Flask se snadno připíná i odepíná. Je vyrobeno z vysoce kvalitního a odolného materiálu ABS. Velmi praktické jsou jeho kapesní rozměry 167 x 89 mm. Uvnitř pouzdra se nachází malá láhev koňaku Hennessy V.S. o objemu 20 cl. Po jejím vypotřebování lze ochranný obal jednoduše umístit na láhev novou.

Tato nejnovější limitovaná edice je k dispozici ve 4 různých barevných designech, které dodají Vašemu stylu nádech individualismu, mužnosti a energie.

Zajímavý doplněk bude v prodeji od března 2012 ve specializovaných prodejnách, jako jsou Gurmetům (OC Nový Smíchov, OC Chodov) nebo Kratochvílovci (OC Palladium, Václavské náměstí). Doporučená maloobchodní cena je 340 Kč.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.