Sociální sítě
Nahoru

ELEGANCE Z KARBONU

Preciznost a smysl pro detail a kvalitu provázeli již od raných let brněnského designera Ing. Lukáše Chlíbka, který se právě díky absenci kvalitních produktů v této době rozhodl založit společnost Design Vision, s.r.o.

Tato společnost, zaměřující se především na vybavení interiérů, si dala za úkol bořit zaběhlé postupy ve výrobě a místo levných a často nekvalitních produktů se zaměřuje na výrobu unikátních uměleckých děl z karbonu a jiných výjimečných  materiálů.

Nově připraveným produktem je například váza „SPIRAL FLUETE“, jenž je součástí nově vznikající série interiérových doplňků.

Myšlenka vytvoření vázy nespočívala pouze v hledání nového tvaru a dosud málokdy využívaném materiálu, ale šlo o vyjevení složitosti detailu, který se s každým pohybem objektu a pohledem na něj mění a vytváří nové plynoucí cesty – stejně se měnící cesty, které ovlivňují okamžiky a rozhodnutí v našich životech. Jedinečnost vázy tedy spočívá v nekonečnosti detailu. „, říká Ing. Lukáš Chlíbek, hlavní designer společnosti a dodává: „Cílem není vytvářet a podporovat všednost, ale bořit konvence, vyjevit složitost světa a jeho produktových cest založených na jednoduchém principu s hloubavou myšlenkou„.

Dalším důvodem, proč zapřemýšlet nad pořízením si karbonových designových produktů této mladé společnosti je certifikace nízkého počtu vyrobených kusů, kde například u vázy SPIRAL FLUETE je garantována výroba pouze padesáti kusů.

SPIRAL FLUETE bude oficiálně uvedena na trh v průběhu roku 2012 a vystavena na veletrhu FOR FURNITURE, který se koná koncem března. Vázu lze ale objednat již nyní, a to ve třech možných velikostech.

Více informací naleznete na oficiálním webu společnosti, nebo na e-shopu, který je k nalezení zde.

____________________________________________________________________________________________

kontakt:

název společnosti:  Design Vision, s.r.o       kontaktní osoba: Ing. Lukáše Chlíbka

web: http://www.design-vision.eu/ mail:lukas.chlibek@design-vision.eu

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.