Sociální sítě
Nahoru

Pietro Filipi pro jaro/léto 2012

Dámská kolekce Pietro Filipi je inspirována 50. a 80. lety minulého století. S invencí kombinuje barvy i styly, rozevláté široké sukně, romantické květinové potisky, pruhované topy, krajky v kontrastu třeba s krátkými pánskými saky nebo ležérními šortkami. Modely září jasnými barvami – červenou, žlutou, růžovou, oranžovou a modrou, ale nechybí přírodní odstíny, ani klasická černá barva v kombinaci s bílou. Tvůrci pracovali s mnoha druhy materiálů – pravou a umělou kůží, hedvábím, bavlnou, polyesterem, lnem, viskózou.

Pánské kolekci oblíbené české módní značky PIETRO FILIPI pro nadcházející jarní a letní sezónu dominují čisté, jednoduché linie v trendy slim siluetě a stále oblíbenější retro design. Barvám vládnou nadčasová černá, hnědá, decentní antracitová, jemné přírodní tóny i nevšední neonová. Použity jsou výhradně materiály prvotřídní kvality, především pravá kůže. Kolekci stylově dotvářejí a oživují atraktivní doplňky, jako jsou tašky, peněženky, šály či klobouky.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.