Sociální sítě
Nahoru

Lamborghini Aventador J: Radikálně otevřený, extrémně výkonný

Automobilka Lamborghini přišla nejdrsnějším otevřeným supersportem své historie. Nový Aventador J je ztělesněním síly na kolech – extrémně otevřený a extrémně silný. Pilot a jeho spolujezdec jsou oddělení středovým panelem a každý má svůj vlastní ochranný rám.

Po sešlápnutí plynu si můžete vychutnat 700 koní výkonu 6,5litrového motoru, které krotí prvotřídní technologie  a inovativní materiály. Přesně to, co byste od vozu Lamborghini očekávali.

Extrémní otevřenost znamená i to, že nenajdete přímou dělící linku mezi extriérem a interiérem. Obojí tvoří jeden celek. Boloňští designeři  vozu „vzali“ nejen střechu, ale také přední sklo. To znamená, že řidič Aventadoru J musí být připraven přímo čelit rychlostem více než 300 km/h. To znamená kromě jiného i helmu. Ani to však vozu nebrání pohybovat se na běžné vozovce.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.