Sociální sítě
Nahoru

Kožené cestovní tašky Revival

Butik pro náročné, Arde Style Shop, představil před několika dny zcela novou kolekci vytříbených cestovních tašek Revival, které jsou určené pro pohodlné cestování. Nová linie značky vyniká moderním designem a luxusním provedením, což potvrzuje nejjemnější italská telecí kůže, ze které jsou zhotoveny.Cestování si žádá praktická zavazadla, proč tedy rovnou nezanechat dojem s cestovními taškami, v nichž se spojují nejnovější módní trendy spolu s tradičním londýnským stylem. Tašky obsahují hlavní prostor s kapsou na zip, pohodlná ucha a ramenní popruh pro nošení přes rameno. Je také možné je uzamknout na zámek, který je jejich součástí.Kožené cestovní tašky Revival zakoupíte ve třech barevných provedeních a to exklusivně v butiku Arde Style Shop.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.