Sociální sítě
Nahoru

Paco Rabanne: Jarní zlatíčko Lady Milion

S příchodem jara přišla značka paco rabanne se speciální limitovanou edicí designových setů. Výsledkem je tak moderní kovové pouzdro inspirované světem módy v barvách jednotlivých řad. Zlatá pro Lady Million, ostře růžová pro Black XS for her. V obou provedeních objevíme vůni s náramkem na černém sametovém podkladu. Ultramoderní kovový náramek pochází z dílny návrháře Paco Rabanne. Svým vzhledem připomíná včelí plástvi. Tento designerský kousek dokonale padne na zápěstí či přes oblíbený outfit. Set Lady Million bude k dostání již v březnu, set Black XS for her se na trhu objeví o měsíc později.

Vůně pro nezávislou ženu, která oslní davy svým půvabem a kapkou humoru. Set obsahuje vůni Lady Million Edp 50 ml a zlatý náramek z dílny návrháře Paco Rabanne.Cena 1 690 Kč

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.