Sociální sítě
Nahoru

Ples v opeře poctil i Agat Jewellery

Ples v opeře patří bezesporu mezi nejexkluzivnější tuzemské akce roku, na kterém se schází jen ti nejvýznamnější hosté a společenská smetánka. Pražskou Státní operu tak letos navštívili například Kiera Chaplinová (vnučka slevného Charlieho Chaplina), Tereza Maxová, Simona Krainová, Dagmar Pecková či, a to už tradičně, Marek Eben. Mezi VIP hosty však nechyběla ani světová esa, jakými je Roberto Coin, designér a majitel slavné šperkařské značky, nebo hrabě Rohan se svou přítelkyní – na fotografii níže je vyfocen ještě s manažerkou butiku Agat, paní Veronikou Putnovou.Právě společnost Agat Jewellery Factory měla jedinečnou příležitost podílet se na této příjemné události a stala se sponzorem tohoto nádherného večera plného nádherných rób, a to jak dam tak i pánů. Nutno také uznat, že právě její přítomnost celý večer zpestřil, neboť si pro tento kouzelný večer připravila speciální prezentaci, během které představila nejenom zcela novou kolekci z císařského rodu Romanovců, ale také další luxusní a ručně vyráběné  sety ze stříbra.Ti, kteří neměli tu možnost shlédnout celou prezentaci značky Agat, která měla opravdu veliký ohlas, však nemusí zoufat. V luxusním butiku v Týnské uličce 5 na Praze 1 je totiž pro návštěvníky připravené malé překvapení ve formě dárečku – spojené s osobní prezentací exklusivních výrobků s logem Agat.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.