Sociální sítě
Nahoru

Muži v černém nosí zásadně Hamilton

Do třetího pokračování zábavné sci-fi „Man in Black“ obsadil americký režisér Barry Sonnenfeld po boku milionáře a televizní hvězdy Willa Smithse, tedy kromě Tommy Lee Jonese, Joshe Brolina a novozélandského komika Jamaina Clementa. Ten se blýskl nejenom v úžasném seriálu „Flight Of The Conchords“, ale také v opravdu alternativní komedii „Eagle vs Shark“. Snímek, který se na sklonku května objeví i v českých kinech, však zpestří ještě další nečekaná novinka – totiž zcela nové hodinky Hamilton Ventura.Hodinky Hamilton Ventura, zrozené v roce 1957, se vůbec poprvé proslavily na televizní obrazovce v roce 1961 ve filmu „Blue Hawaii“, kde zdobily zápěstí krále rock´n´rollu. Nebyl to však pouze Elvis Presley, který si je zamiloval. Jelikož patří tento model ke stálicím značky a neustále si drží svou popularitu odhodlal se i David Zayas, aneb detektiv Angel Batista, který vystavuje jejich moderní zvětšenou verzi obdivu v seriálu „Dexter“.

Kvůli tématickému zaměření filmu a opravdu nevšednímu designu hodinek sáhl Will Smith po modelu Ventura už v prvním díle Mužů v černém, kde jimi nahradil původní Breitling. V novém pokračování se však hodinky objeví nejenom na zápěstí jeho, ale také u dalších herců – a to jak ryze nová a opravdu obří verze chronografu, tak i klasičtější a více retro modely, které budou provázet agenty z minulosti, respektive ze 60. let, kde je Will Smith navštíví.

Na basilejském veletrhu byla zatím odhalena pouze tří ručková verze hodinek, které budou brzy k dostání v rodinném hodinářství Altman na Václavském náměstí. Samotný chronograf pak bude oficiálně představen a uveden na trh o něco později.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.