Sociální sítě
Nahoru

TAG Heuer na počest Cameron Diaz

Loňské spekulace o tom, zda se svůdná Cameron Diaz stane ambasadorkou hodinářské ikony TAG Heuer byly konečně potvrzeny. Herečka podepsala kontrakt začátkem roku a před několika dny se dokonce objevila na stánku v hlavní výstavní hale ve švýcarské Basileji. Při této příležitosti značka odhalila své doposavad nejdražší dámské hodinky – Diamond Star. Ty vycházejí z loni předesignované kolekce Link, o čemž koneckonců vypovídají elegantní články pevného tahu z 18kt růžového zlata.Z růžového 18kt zlata je zhotoveno i samotné pouzdro a vnitřní klec hodinek, do jejichž nitra lze prohlížet skrze safírové disky. Uložený mechanický strojek, dávající dvojici základních ruček život, potěší i skeletovaným rotorem s diamantovou dekorací. Právě diamanty lze objevit na lunetě a dokonce i na hvězdách obíhajících číselník – tvoří totiž součást nátahového vahadla. A cena? Prozatím byla stanovena na téměř tři milióny.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.