Sociální sítě
Nahoru

Potápky Girard-Perregaux pro aukci

Hodinky Sea Hawk byly vždy určeny asertivním osobám, ochotným pustit se do extrémních dobrodružství. Zaujmou především svým neobvyklým designem 44mm ocelového pouzdra. Heliový ventil, otočná luneta se zkosenými hranami a šroubovací korunka – to jsou atributy špičkových vodotěsných hodinek do 1000 metrů. Automatický strojek GP033R0 vlastní manufakturní výroby navíc nabízí komplikace data a indikace rezervy nátahu chodu, zobrazované na číselníku. Ten je však nezvyklé barvy – totiž zelený. Tedy v barvě, která se u potápěčských hodinek objevuje zřídkakdy.

Tyto hodinky vyrobil Girard-Perregaux speciálně pro aukci Green Auction, která se bude konat v termínu od 29. března do 19. dubna (informace o dražbě zde). Pod označením Sea Hawk 1000 Green Auction 2012 se tedy skrývá unikátní kousek rozpoznatelný na dálku, a to především díky svému jedinečnému vzezření.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.