Sociální sítě
Nahoru

Infiniti: V hlavní roli šampion F1 Sebastian Vettel

Infiniti, japonská značka nabízející vysoce výkonné luxusní automobily, spustí v blízké době globální reklamní kampaň se Sebastianem Vettelem v hlavní roli. Dvojnásobný mistr světa formule 1  bude tváří kampaně zahrnující digitální media, virální videa, sběratelskou kolekci plakátů a vůbec první globální televizní reklamní spot Infiniti. Ten se natáčel ve Španělsku před koncem předsezonních testů F1 na začátku března a jeho spuštění je plánováno na víkend 26. – 27. května. Tedy termín legendární Velké ceny Monaka.

Spolupráce Infiniti s jezdcem týmu Red Bull Racing byla zahájena už v roce 2011, kdy byl Vettel jmenován globálním ambasadorem značky. Kromě toho, že využívá model FX50S jako svůj osobní vůz a objevuje se v médiích ve spojení se značkou Infiniti, byl Vettel i při navrhování a vývoji jeho “vrcholného Infiniti” – Infiniti FX verze Sebastian Vettel. Jak bylo oznámeno už na letošním autosalonu v Ženevě, bude zahájena výroba tohoto závody inspirovaného modelu a v limitované edici uveden na trh v Evropě a na Středním východě.

Rok 2012 je druhým rokem spolupráce značky Infiniti s týmem Red Bull Racing a zajišťuje Infiniti větší viditelnost na vozech F1, jezdcích a vybavení týmu. Oba partneři zkoumají možnosti další technické spolupráce budoucnosti.

Sebastian Vettel komentuje nadcházející reklamní kampaň Infiniti: “Poté, co jsem v uplynulém roce mohl řídit řadu vozů Infiniti a spolupracoval jsem se na vývoji speciální edice modelu FX, mě potěšilo, že mohu pracovat na reklamní kampani značky. Natáčení ve Španělsku jsem si užil a nemohu se dočkat, až uvidím finální podobu spotu v nejbližších týdnech.”

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.