Sociální sítě
Nahoru

Po kterých hodinkách sáhl ředitel Porsche Design?

Velcí muži stojící ve vedení slavných hodinářských společností musí řešit vždy zásadní dilemata. Mezi jedno z nich patří zcela jistě i volba vhodných hodinek. V první řadě nemohou totiž na svých zápěstí nosit časomíry zhotovené konkurenční společností, a to nehledě na to, kde pracovali předtím nebo zda jsou vášnivými sběrateli. Na druhou stranu si však mohou vybrat jakýkoli model z produkce své. Někteří tak preferují modely elegantní, ultratenké a designově čisté, jako například Philippe Léopold-Metzger z Piaget, jiní zase pravidelně své hodinky střídají a dokonce testují produkční prototypy, jako například Angelo Bonati z Officine Panerai. Nás však tentokráte zajímalo, kterým hodinkám dává přednost pan Dr. Juergen Robert Gessler stojící v čele ikony světa motorů, designu a sportu – Porsche Design Group.Možnost se naskytla při jeho poslední návštěvě pražského butiku Porsche Design, který se rozprostírá v přízemí obchodního domu Kotva. Jeho perfektně střižený oblek, manžetové knoflíčky a boty z produkce Porsche Design doplňovaly samozřejmě hodinky stejné značky. Jednalo se o sportovní chronograf z kolekce Dashboard s černým číselníkem, dobře čitelnými indexy a červenou středovou ručkou chronografu. Trojice šedých sčítačů pak prozrazovala, že se jedná o hodinky postavené na automatickém kalibru ETA 7753 a tachymetrická stupnice pod pevnou černou lunetou zase to, že se jedná o hodinky milovníka automobilů. „Tento model jsem si oblíbil ihned jak jsem ho viděl. Není určitě nejdražší, je ale zcela jistě pro naší společnost nejikoničtější. Abych byl upřímný, moc příjemně se nosí a jeho číselník je navíc opravdu snadno čitelný.

Pan Dr. Juergen Robert Gessler se v Praze objeví brzy znovu. Osobně totiž chce podpořit projekt tuzemského distributora, který pro velký úspěch značky v centru Prahy chystá další mono-brand butik. O jeho umístění se zatím pouze spekuluje, ale během několika týdnů by mělo být veřejnosti odhaleno.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.