Sociální sítě
Nahoru

Invicta své sliby plní

O speciální limitované edici hodinek dedikované českému hokejovému svazu kolovaly hodinářskými budoáry už na konci loňského roku. Všichni však netrpělivě čekali zda se zmíněné hodinky na trhu vůbec objeví a jak budou vypadat. Minulý týden české zastoupení značky konečně odhalilo jejich finální podobu. A co víc? Na místo jednoho slibovaného kousky vznikly hned dva a to patřičně robustní.

Zcela aktuální limitovaná edice hokejových hodinek, kterou Invicta vyrobila pouze pro český hokejový svaz, jinde ve světě je nenajdete. Každé hodinky mají jedinečné číslo a v každé sérii jich bylo vyrobeno pouze 100ks. Avšak pozor! Do volného prodeje je zařazeno pouze osm kusů ze série!“ prozrazuje Martina Pluháčková zastupující značku v tuzemsku.Nedostane se tak zcela jistě na všechny milovníky hodinek a hokeje, ti nejrychlejší by však měli oslovit svá oblíbená hodinářství, jako je pražský Koscom, Klenotnictví Altman nebo třeba Klenoty Opluštil ve Velkých Bílovicích. Brněnští zájemci pak mohou zajet do Galerie Vaňkovka, kde v osvědčené prodejně WOW mohou udělat okamžitou rezervaci. „Každý sběratel má jedinečnou možnost stát se majitelem těchto hodinek, které jsou navíc baleny v originálním kufru.“A jaké jsou samotné hodinky? V obou případech se jedná o chronograf postavený na základech švýcarské stálice ETA Valjoux 7750. Mají tedy automatický nátah a trojici základních ruček doplňuje další, která se stará o přídavnou funkci stopek. Nechybí ani dvojice disků indikující v apertuře aktuální den a jméno měsíce.

Ve zlacené 50mm variantě nese model označení RESERVE a v ocelové SUBAQUA NOMA IV, přičemž v každém případě jsou hodinky vodotěsné do 500 metrů. Nejdůležitější jsou však jejich dýnka. Ocelová verze vyobrazuje nápis „Czech Republic 2015“, zatímco zlacená roky, kdy byli čeští hokejisté mistry světa.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.