Sociální sítě
Nahoru

EB78 není žádný tajný kód, ale nová módní značka

Po čtrnácti letech dovozu nevšední módy z Francie značek 2026 a Astuces představí letos paní Eva Beránková, majitelka pražského boutiqu Dreams, i nové modely své vlastní exklusivní značky EB78. Nové trendy předvedou modelky na volně přístupné módní přehlídce „Dreams fashion show 2012“, která proběhne 26. dubna v Music Clubu Theatro v pražském Karlíně.A v čem spočívá nevšednost paní Evy Beránkové a její značky EB78? Především v jejím přístupu k módě. Jak sama říká: „Přednost našeho butiku vidím ve dvou věcech. Zákaznice jednak nemusí čekat jeden nebo dva roky na módní vlnu, která k nám dorazí pokaždé se zpožděním, navíc u nás ženy ztrácí zábrany a zbytečná klišé. Klidně se s námi pouští do originality, která vystihne jejich individualitu.“

Modely značky EB78, jejichž ceny se pohybují kolem 20 000 Kč, vznikají z inspirace snů, tudíž nepodléhají trendům. Značka je charakteristická v tom, že má dvě tváře – sportovní a elegantní, přičemž čas od času se tyto prolínají. Pokaždé však vznikne jiný originální model. Jedná se tedy o značku pohodlnou s využitím strečových materiálů, kapuc, kapes, ledvinek na šaty, doplňků v podobě zipů, kamenů, kytek, cvoků nebo řasení a krajek. Důležitá je variabilita, kombinace různých materiálů a barev zdánlivě se k sobě nehodících.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.