Sociální sítě
Nahoru

Unique Concept se postará o vše

Stává se vám často, že když večer uléháte, přemýšlíte, kam se poděl den? Zavolala vám během pracovního dne matka a sdělila vám, že jste zapomněli na otcovy narozeniny? Ozval se váš partner a připomněl vám, že jste se naposledy viděli před týdnem, a že je tedy nejvyšší čas podniknout něco společně? Zní vám to povědomě? Míváte pocit, že den má málo hodin? Nebojte se, rozhodně nejste jediní. Nejedná se totiž o nic mimořádného, vždyť většina z nás pracuje takřka nepřetržitě, a není tedy bohužel nic zvláštního, když nám na hezké věci a krásné zážitky zbývá velmi málo času.Naštěstí existuje lék. Unique Concept, lifestylový concierge, vás zbaví stresu, který přináší moderní životní styl. Tým odborníků vám pomůže znovu získat kontrolu nad časem. A vy si konečně začnete užívat každé volné chvilky. Osobní asistentka vám zajistí letenku či rezervaci v exkluzivních hotelech, restauracích a barech, sežene hlídání pro děti nebo hotel pro zvířecí mazlíčky. Nejenže ohromíte své přátele a kolegy a už nikdy nezmeškáte narozeniny někoho blízkého, ale především si konečně začnete užívat radostí života trochu luxusněji.Osobní asistentka za vás vše vyřeší. Doporučené služby mají záruky nejlepší ceny a kvality. Unique Concept se rovněž specializuje na vytváření cestovních plánů na míru, nákup letenek, zajistí vstup do privátních klubů, obstará pozvánky na mimořádné akce a gurmánské večery, nabídne ověřené služby módního stylisty, bytového designéra, kadeřníka, kosmetičky, plastického chirurga a dalších. Doporučí ověřené řemeslníky, zorganizuje pečlivý a diskrétní úklid domácnosti, obstará krmení pro čtyřnohé mazlíčky nebo hlídání potomků. Přestaňte se starat, Unique Concept se o vše postará místo vás.

Na webu uniqueconcept/newsbook najdou členové spoustu zajímavých informací, které tam vkládají přímo jednotlivé luxusní značky. Snadno tak získáte přehled o zajímavých službách, produktech, nově otvíraných obchodech a restauracích, novinkách ze světa módy, techniky a designu. Pro členy pravidelně pořádá Unique Concept zajímavé a luxusní společenské akce. Během gurmánských večerů se můžete potkat se zajímavými hosty z oblasti obchodu, politiky, kultury či sportu. Ochutnávku vybraných pokrmů a vín provází neformální přátelská atmosféra, můžete se zapojit do přípravy jídel spolu s kuchařem a sami si vyzkoušet netradiční recepty.

 

Unique Concept nabízí rovněž limousine service. Zaručuje individuální přístup a nabízí VIP dopravní služby kdekoliv v Praze, České republice nebo Evropě pro vás nebo vaše partnery. Limousine service disponuje prověřenými vozy značek VW (van pro 7 osob) a BMW (řady 5) a nabízí široký rozsah služeb od letištních transferů až po dlouhé cesty do zahraničí. Samozřejmostí je dodržování dress codu (oblek a kravata) u řidičů. Platby bankovním převodem nebo platební kartou včetně AMEX jsou základním standardem.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.