Sociální sítě
Nahoru

Vertu představuje nový model Constellation Candy

Nejnovějším modelem z kolekcí Vertu je dotykový telefon Constellation, který byl představen v zimě loňského roku. Nyní získal novou ženskou tvář – září letními barvami a svým osobitým designem doplňuje a zároveň zvýrazňuje životní styl každé moderní ženy. Constellation Candy je dokonalou kombinací řemeslného umění, moderní technologie a exkluzivních služeb.

Inspirovaný jasnými odstíny léta, Constellation Candy je dostupný v mátově zelené barvě, v barvě malin a mandarinek. Velmi ženský a plný radosti, každý z telefonů září světlem 0,34ct přírodních drahokamů, posazených kolem polštářku na přední straně telefonu: rubíny zdobí „malinový“ mobil, tsavority mátově zelený a oranžové safíry se blýskají na telefonu mandarinkové barvy. Constellation Candy je potažen aligátoří kůží té nejvyšší kvality.

Každý telefon Constellation Candy je vyroben jediným řemeslníkem, který využívá jen ty nejmodernější technologie a plní tak na závazek společnosti, který garantuje nejvyšší kvalitu. K výrobě telefonu se využívají vzácné materiály, jakými jsou například jediný kus dokonalého 3.5 HD multidotykového safírového krystalu, který slouží jako displej, leštěný keramický polštářek zdobený drahými kameny, chirurgická ocel, kůže té nejvyšší kvality na zadní straně pouzdra a v neposlední řade také unikátní HI-FI zvukový systém.

Značka Vertu se pyšní prvenstvím v zavedení exkluzivních a na míru šitých služeb. Ve středu veškerých služeb Vertu stojí Concierge – osobní asistent, který umí zařídit téměř cokoliv, na co si majitel telefonu vzpomene – od dárků na zakázku až k účasti na akcích, na které je obyčejně velmi těžké se dostat…

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.