Sociální sítě
Nahoru

Pohádkový svět ve stylu ALO diamonds

V pražském butiku ALO diamonds, který se nachází v Obchodním centru Chodov, je nově do prodeje zařazena nová přímo pohádková kolekce originálních šperků inspirovaných zvířecí říší. Fantasy klenoty z nové kolekce tak jen podtrhují to, že každý zákazník se v tomto luxusním butiku ocitne v jiném světě. Luxus a eleganci umocňují černé, zlaté, bílé a fialové odstíny, které nechávají rafinovaně vyniknout třpytu diamantových šperků a jedinečný glamour design, který v Čechách nemá obdoby, dotvářejí ozdobné závěsy a fialovou látkou potažená italská křesla. Butik nabízí šperky pro všechny příležitosti. Budoucí nevěsty okouzlí široká nabídka zásnubních a snubních prstenů, novopečené maminky rozkošné dětské náušnice, muže elegantní manžetové knoflíčky a všechny ženy neskutečný výběr nejkvalitnějších šperků pro denní nošení i slavnostní příležitosti.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.