Sociální sítě
Nahoru

Studio Jasyko představí největší plazmový displej na světě. A cena? 15 miliónů korun! Bonusem přidává nové BMW!

Největší verze komerčně prodávaného plazmového displeje na světě, Panasonic TH-152UX1, o úhlopříčce 152″, tedy neuvěřitelných 386 cm,  bude k vidění už příští týden na veletrhu Mobitex. Návštěvníci tak budou moci objevit znovu podstatu pojmu „domácí kino“, který byl v posledních letech milně skloňován. Stánek brněnského Studia Jasyko se tak stane rájem milovníků ultra kvalitního obrazu a hifistů. Součástí tohoto poctivého domácího kina budou totiž i legendární reprosoustavy Bowers & Wilkins 800 Diamond s diamantovými výškovými reproduktory, zesilovače Classe a řídící systém pro inteligentní domy Crestron.

Nadstandardně velký displej poskytuje kromě unikátních Panasonic 3D funkcí rozlišení obrazu 4Kx2K (tedy 4 096 x 2 160 bodů) pro zobrazení videa ve vysokém rozlišení s poměrem stran 17:9, které je v souladu s DCI standardem pro digitální kina. Velikost odpovídá stěně složené z devíti 50″ displejů (3×3)! Dokonalou hru barev a přesný hladký pohyb zajišťuje 30-bitové zpracováni obrazu.

Stručná technická specifikace

o          Úhlopříčka: 152 palců (3,86 m)

o          Poměr stran: 17 : 9

o          Efektivní oblast zobrazení: 3416 x 1801 mm

o          Rozlišení: 4,096 x 2,160 (4K2K)

o          Kontrast: 5.000.000 : 1

o          Barev: 68 miliard

o          Rozměry: 3,600 x 1,980 x 147 mm

o          Hmotnost: 577 kg (bez stojanu)

Již od úterý můžete být hrdými majiteli tohoto unikátního zobrazovacího skvostu i vy. Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu Mobitex vám to spolu se Studiem Jasyko velmi rád umožní. Skvělého obra o hmotnosti přesahující půl tuny navíc při objednání, za cenu 15 miliónů korun plus 1 milión za stojan, dopraví Jasyko za pomoci speciální techniky a jeřábu přesně tam, kam jen bude třeba. Při těchto rozměrech to opravdu není lehký úkol. A co víc? Nový majitel jediné obří plazmy v Čechách si navíc bude moci odvézt zcela nový automobil BMW 5 Series Touring – 520d.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.