Sociální sítě
Nahoru

Dagmar Havlová si oblíbila BMW řady 5

Dagmar Havlová již několik let jezdí ve vozech značky BMW. V nedávné době se však, díky své náklonnosti k této značce, stala oficiální ambasadorkou BMW. Z rukou generálního ředitele BMW Group ČR, Dr. Josefa Reitera převzala v sídle Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 zcela nový vůz BMW řady 5 ve verzi Sedan.

Dagmar Havlová se nyní aktivně věnuje charitativním činnostem, které souvisí s Nadací. Nejen při této smysluplné a náročné práci jí bude sloužit reprezentativní nový vůz BMW řady 5.

Dagmar Havlová k tomu řekla: „Vozy BMW jsem si oblíbila, jsou pohodlné, spolehlivé, neporuchové, rychlé a mají krásné barvy. Jsem ráda, že mi umožní být všude tam, kde chci a potřebuji v rámci své charitativní práce, herecké profese a soukromého života. Je to pro mne velká pomoc,“ řekla Dagmar Havlová.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.