Sociální sítě
Nahoru

Lexus RX získal sportovní nádech s novou výbavou

Modernizovaná řada RX se nyní nabízí i se zcela novým stupněm výbavy F SPORT, který ještě vylepšuje dynamický a sportovní charakter, typický pro tento crossover značky Lexus. Čelní partie jsou agresivnější. Hlubší přední nárazník s důrazem na vertikální rozměr obsahuje zvětšenou spodní část masky chladiče ve tvaru vřetene, charakteristickou pro nové modely značky Lexus. Při pohledu z boku lze provedení F SPORT snadno poznat podle exkluzivních 19″ litých kol ve speciálním odstínu a označení F SPORT na předním blatníku. V nabídce je sedm barev laku karoserie.

Charakteristickým znakem speciálně vyvedeného interiéru verze F SPORT je exkluzivní barevné schéma v černém a bílošedém odstínu.  Zákazník se může těšit na jemné kožené čalounění černé barvy s bílošedou perforací a kontrastním stehováním, dekory s ocelově stříbrným lakováním a černé obložení stropu, které vnáší do interiéru atmosféru sportovního kokpitu a napomáhá k lepší koncentraci řidiče.

Šestistupňová automatická převodovka verze RX 350 F SPORT nyní umožňuje ruční řazení pomocí pádel pod volantem. Pádla manuálního řazení lze použít i v případech, kdy je páka voliče převodovky v poloze „D“, aby řidič mohl rychle přejít do režimu pevného převodového stupně bez nutnosti přesouvat volič do pozice „S“. Nový Lexus  RX F SPORT se nabízí ve dvou motorizacích: RX 450h – vlajková loď s plně hybridním systémem pohonu Lexus Hybrid Drive, RX 350 – se sametovým zážehovým šestiválcem 3,5 l.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.