Sociální sítě
Nahoru

Luděk Seryn představí nejdražší české hodinky v Solidní Jistotě

Další v řadě setkání hodinářů, sběratelů časomíry a hodinářských entusiastů proběhne opětovně v klubu Solidní Jistota v pražské Pštrossově ulici. Tentokráte se po boku portálu iLuxus staly hlavním partnerem luxusní magazíny Top Class, Top Cars a Guide, a to ve spojitosti s fotoateliérem Photowatches.eu, který se opětovně postará o výjimečné fotografie těch nejkrásnějších hodinek srazu. Setkání, které proběhne 7. června od 18:00 se však bude od ostatních značně odlišovat. Hlavním exponátem budou totiž náramkové hodinky s minutovou repeticí, které vycházejí z dílny mohelnického hodináře Luďka Seryna.

Zlaté hodinky Imperator, jejichž dekorační prvky inspirované vítězstvím a starověkým Římem jsou patrné na pozvánce, budou dle našich informací střeženy bodyguardy. A není divu. Jejich cena byla totiž stanovena na 1,9 miliónů korun! Hodinky však nebudou jedinou raritkou k vidění. Další z tuzemských nezávislých hodinářů, Ondřej Berkus, by totiž měl odhalit to, na čem celou zimu pracoval, totiž přestavbu své silné Ducati Monster. Tu navíc doplní i daleko lehčí, něžnější a dostupnější, nicméně stále originální, kolo Festina, které je na celém světě jediné.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.