Sociální sítě
Nahoru

Lancôme Génifique Aktivátor mládí

Aktivátor mládí Génifique je kosmetický produkt značky Lancôme, který láme bezpochyby největší rekordy: dosud získal více než 100 mezinárodních ocenění a překročil hranici 7 milionů produktů prodaných po celém světě! Díky svým výjimečným vlastnostem zaznamenává celosvětové úspěchy.

Viditelné účinky séra Génifique se projevují již po pouhých 7 dnech. S přibývajícími měsíci se stává nepostradatelným společníkem, proto se bez něj dnes neobejdou ženy nikde na světě.

Na vývoji aktivátoru mládí Génifique Youth Activator, produktu patentovaného do roku 2029, se podílely dva špičkové vědní obory: genomika studující genetické informace a proteomika zabývající se syntézou kožních proteinů. Vývoj Génifique trval celých 10 let, přičemž za celou tuto dobu bylo zanalyzováno na 4 000 genů. Díky výzkumu se podařilo identifikovat proteiny, jimiž se vyznačuje mladá pleť.

Doporučená cena za 30 ml 1 920 Kč, za 50 ml 2 520 Kč

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.