Sociální sítě
Nahoru

Privilegia pouze pro muže v podání Estetického centra Bohyně

Stejně jako ženy, tak i muži po celém světě velmi často využívají kosmetických služeb renomovaných salónů. Výjimkou není ani Česká republika, kde se androkosmetologie dostává stále větší pozornosti, a to i za velkému přispění služeb Estetického centra Bohyně. Tato kosmetologie je určená pouze mužům (označení je odvozené od slova „androgen“, tedy mužský pohlavní hormon) a to všech věkových kategorií. A v čem jsou výjimečné kosmetické procedury Laboratories Didier Rase? Především kombinací kategorií kosmetiky s farmaceutiky, jedná se tedy o kosmoceutiku, což znamená, že samotný kosmetický prostředek může působit na fyziologické procesy v pleti, nesmí však mít žádné vedlejší účinky a musí být 100% bezpečný, protože není na předpis.

Výsledky používání kosmetiky Didier Rase se složkou Phytoandrozyme:

zvýšení tloušťky dermis

– zklidňující účinek na pokožku

– snížení počtu a hloubku vrásek

– rozzáření pleti

– odstranění akné

– hydratace pleti

– vyživení pleti

– hladší pleť

– zdravý a mladistvý vzhled

– zpevnění kůže

Vše má však svůj řád. Prvotní službou Estetického centra Bohyně specializujícího se na komplexní služby v oblasti kosmetiky a neinvazivní modelace těla je samozřejmě konzultace, která je zcela zdarma. 

Velmi často volenou procedurou je „Expres ošetření obličeje“, které je vhodné pro všechny typy pleti. Klientovi, za pouhých 660 Kč, nabízí individuální proceduru péče o obličej v rekordně rychlém čase, který nepřesahuje půl hodiny. Výsledkem je příjemně vláčná, hydratovaná pokožka a obnovení zdravého a mladistvého vzhledu. Všechny přípravky a techniky masáže se určují v závislosti na typu pokožky a věku klienta. Výsledek se může projevit již po první proceduře, ale vše je v závislosti na typu pleti. Procedura může být aplikována každý týden. Pro lepší výsledek je důležité, aby klient doma používal prostředky Laboratories Didier Rase pro domácí ošetření.

Pro pleť s prvními věkovými změnami, s vrásky a se sníženým tonusem pokožky je vhodná procedura „Anti-age“, v jejímž rámci jsou během osmi seancí jemné vrásky odstraněny. Co víc? Pokožka je vyživená, mladistvá, hydratovaná a navíc se rozzáří. Muži středního věku zajisté také ocení, že se vyhladí mimické vrásky, čímž se odstraní i příznaky únavy, což je za 1 490 Kč opravdu dobrá investice do svého vzhledu a podpory sebevědomého vystupování. V případě zarudnutí pleti je pak doporučovaná procedura „Pro citlivou a reaktivní pleť“, která má v šesti procedurách, za 990 Kč, za následek nejenom okamžité odstranění zmíněného zarudnutí, ale také již zmíněnou normalizaci tonusu pokožky a zlepšení její mikrocirkulace a okysličení.

Pro muže, jejichž pleť je podrážděna každodenním holením či je mastná a navíc s akné či ucpanými póry je doporučována také „Detoxikace pánské pleti“. Výsledky jsou viditelné ihned po první proceduře, ale i přesto je důležité udělat celou kúru, a to dvě procedury v jednom týdnu, kdy jedna procedura vyjde na 1 090 Kč. Po první proceduře jsou póry viditelně menší, zúžené, vyčištěné, pleť je hydratována a vypadá zdravě. Četnost kúr se určuje podle výsledků, přičemž pro lepší výsledek je důležité, aby klient doma používal prostředky Laboratories Didier Rase pro domácí ošetření.

Estetické centrum Bohyně

U Rajské zahrady 12/779 / 130 00 Praha 3, Žižkov

Tel: 725 767 776 / www.bohyne.cz

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.