Sociální sítě
Nahoru

Truth or Dare by Madonna

Truth or Dare by Madonna je moderní a sexy přerod klasiky, s rázným podpisem bílých květin. Unikátní směs omamných květin, vyvážená návykovými dřevy a vanilkou, vytváří vůni, která je nadčasová i moderní, zároveň temná i zářivá. Lahodné nóty jako vanilka a ambra způsobují, že parfém stojí mimo tradiční květinové vůně a dodávají mu současný ráz.

Flakon a krabička, které vytvořil Fabien Baron ve spolupráci s Madonnou, se honosí nádhernou bílou a zlatou barvou a propojují v sobě eleganci a sofistikovanost.

Flakon je luxusní a klasický. Zřejmý rozpor, který v sobě skrývá název vůně Truth or Dare by Madonna je patrný v balení, které balancuje na samé hranici mezi puritánstvím a provokací. Bílá barva flakonu a logo reprezentují čistotu a duchovnost. Nečekaný detail lemování dodává flakonu syrovou břitkost.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.