Sociální sítě
Nahoru

Českou tváří vozu Infiniti FX je zpěvák Jiří Korn

Infiniti FX, vlajková loď a nejprodávanější model značky Infiniti v České republice, přichází s novým modelovým rokem 2012 kromě změn v designu i s novou tváří. Tou se stal zpěvák, herec, tanečník a vyznavač moderních trendů Jiří Korn, který zahájil spolupráci s Infiniti letos na jaře.

„Na cestách trávím hodně času. Dokonce tolik času, že jsem v interiéru vozu víc než doma. Proto je nutné, abych měl v tomto náhradním soukromí dobrý pocit. Vozy Infiniti mi tento pocit dávají. Bezpečí, spolehlivost, síla a výjimečnost elegance, to je pro mě Infiniti,“ shrnuje Jiří Korn.

Modelová řada Infiniti FX pro rok 2012 přichází s nezměněnými cenami z roku 2011, které začínají na 1 498 190 Kč včetně DPH za luxusní model FX37 GT a za 1 539 690 Kč za stejnou verzi s dieselovým motorem V6. Beze změn rovněž zůstává strhující výkon, skvělá ovladatelnost, špičkové technologie a pětihvězdičková bezpečnost ve standardní výbavě každého FX.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.